Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι η προτεραιότητά μας. Αυτή η σελίδα εξηγεί πώς θα αντιμετωπιστούν οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε μέσω αυτής της ιστοσελίδας (elsolhotel.gr). Δεδομένου ότι δεν είμαστε δικηγόροι, θα παρέχουμε αυτές τις πληροφορίες σε γνωστό στυλ faq.

Ποιος είσαι?
Είμαστε η εταιρεία El SOl HOTEL, μια ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε από τη Βανέσα Ράικου. Έχουμε αναπτύξει αυτή την ιστοσελίδα με WordPress Πλατφόρμα χρησιμοποιώντας πολλά plugins. Αυτά τα plugins είναι Φόρμα Επικοινωνίας 7, Elementor, Polylang.

Τι πληροφορίες αποθηκεύετε;

Η ιστοσελίδα μας είναι εμπορική portofolio του ξενοδοχείου μας. Έτσι, δεν αποθηκεύουμε κανένα από τα Προσωπικά Δεδομένα του πελάτη μας στο διαδίκτυο.

Στέλνοντας τις πληροφορίες στη Φόρμα Επικοινωνίας, διατηρούμε ασφαλή τα μηνύματα και χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας μόνο για να διατηρούμε επαφή με τους πελάτες μας.

Δεν δημοσιεύουμε προσωπικά δεδομένα του πελάτη μας για εμπορικές pusposes.

Πόσο καιρό κρατάτε τις πληροφορίες;

Δεν θέτουμε ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο για την αποθήκευση πληροφοριών, επειδή τις χρειαζόμαστε για μελλοντική αναφορά. Αν θέλετε τα στοιχεία σας να αφαιρεθούν από τη βάση δεδομένων μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα το αφαιρέσουμε οποτεδήποτε υπάρχουν ανησυχίες για τη μυστικότητά σας.

Μοιράζεστε τις πληροφορίες με άλλα μέρη;

Όχι, αν και χρησιμοποιούμε κάποια plugins WordPress σε αυτή την ιστοσελίδα που μπορεί να περάσει τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών πληροφοριών, Επικοινωνία Έντυπο 7 από Takayuki Miyoshi.