ΑΦΙΞΗ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ / ΠΛΟΙΟ

Φεύγετε από το λιμάνι προς την ηπειρωτική χώρα, μην στρίβετε αριστερά στην πινακίδα που λέει στον «Αυλόμα», εκεί πας ευθεία για το 10′ μέχρι την πρώτη μεγάλη διασταύρωση. Εκεί το κεφάλι αριστερά (ανακοίνωση της πινακίδας για Καψάλι) και να περάσει το χωριό "Friligianika". Ακολουθεί το χωριό «Αρωνιάτικα» και θα πρέπει να βρίσκεστε στο κέντρο του νησιού, όπου χωρίζεται ο δρόμος. Ακολουθείτε το δρόμο αριστερά (προσέξτε την οδική πινακίδα για Κύθηρα-Χώρα & Καψάλι). Στην επόμενη διασταύρωση 20′ αργότερα το κεφάλι σας αριστερά για το "Λιβάδι" και όταν υπάρχει κεφάλι αριστερά και πάλι προς το "Καψάλι". Μετά το «Μανιτοχώρι» βρίσκεστε στα Κύθηρα-Χώρα όπου στρίβετε αριστερά για να περάσετε έξω από το κεντρικό χωριό και να αρχίσετε να κατεβαίνετε στη θάλασσα. Τέλος, υπάρχει μια αγγλική παλιά γέφυρα μετά την οποία στρίψετε μια απότομη αριστερά για να ανεβείτε το Λόφο.

ΑΦΙΞΗ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

Πήγαινε στην ηπειρωτική χώρα. Ακολουθεί το χωριό «Αρωνιάτικα» και θα πρέπει να βρίσκεστε στο κέντρο του νησιού, όπου χωρίζεται ο δρόμος. Ακολουθείτε το δρόμο αριστερά (προσέξτε την οδική πινακίδα για Κύθηρα-Χώρα & Καψάλι). Στην επόμενη διασταύρωση 20′ αργότερα το κεφάλι σας αριστερά για το "Λιβάδι" και όταν υπάρχει κεφάλι αριστερά και πάλι προς το "Καψάλι". Μετά το «Μανιτοχώρι» βρίσκεστε στα Κύθηρα-Χώρα όπου στρίβετε αριστερά για να περάσετε έξω από το κεντρικό χωριό και να αρχίσετε να κατεβαίνετε στη θάλασσα. Τέλος, υπάρχει μια αγγλική παλιά γέφυρα μετά την οποία στρίψετε μια απότομη αριστερά για να ανεβείτε το Λόφο.

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ:

Αν έρχεστε με το δικό σας αυτοκίνητο παρακαλώ εισάγετε www.kithiratravel.gr  γιαr πρόγραμμα πορθμείων

* από/προς Νεάπολη προς Κύθηρα όνομα του πλοίου «ΠΟΡΦΥΡΗΣΑ» – Ταξιδιωτικό Γραφείο Vatica Bay t.2734024004

* από/προς Κύθηρα προς Νεάπολη όνομα του πλοίου «ΠΟΡΦΥΡΗΣΑ» – Ταξιδιωτικό Γραφείο Κυθήρας Ταξίδια τ.2736031390

ΚΛΕΊΣΤΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ON LINE ΚΑΙ ΣΤΟ www.kithiratravel.gr

Από και προς τον Πειραιά σε σχέση με το Γύθειο και την Κρήτη το όνομα του πλοίου είναι "Aqua Jewel" και ο ταξιδιωτικός πράκτορας είναι Drakakis Tours www.drakakistours.gr