ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ EL SOL

Κύθηρα… Των Μύθων και της Ιστορίας… Της δόξας και των ονείρων… Των τραγουδιών… Φιλούν ράθυμα μα και αρχοντικά το Αιγαίο, το Ιόνιο και το Κρητικό… Εκεί που γεννήθηκε η Αφροδίτη… Εκεί που η Γη τιμώρησε τον Ουρανό… Το νησί των Κουρσάρων και των Πειρατών… Των Κυθήρων τα νερά, με το ναυάγιο του Μέντωρ και το μηχανισμό των Αντικυθήρων… Εκεί που το χρυσοκίτρινο της Sempre Viva συναντά το απέραντο γαλάζιο… Un mondo fa un mondo, e il Cerigo un altro mondo…

Σε αυτή την γη… που την βρέχουν τρία πελάγη και η Sempre Viva υπόσχεται αιώνια ζωή, γεννήθηκε, ζει και στέκει επιβλητικά απέναντι από την Χύτρα το Βενετσιάνικο καστρο το Ξενοδοχειο El Sol… Η αλμύρα της θάλασσας, οι μυρωδιές του νησιού και το μεράκι μας που συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας Ράϊκου σας περιμένουν σε έναν επίγειο παράδεισο…

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

ένας μικρός παράδεισος στο νησί των Κυθήρων

ΔΩΜΆΤΙΑ

Χαλάρωση και αρμονία

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπάνιο με ντους, τηλέφωνο, τηλεόραση, a.C. και μίνι ψυγείο.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επιδίδεται και πλήρης εμπειρία φιλοξενίας

Καθημερινός καθαρισμός

Με τον καθημερινό καθαρισμό που παρέχουμε, αλλάζουμε καθημερινά τις πετσέτες του μπάνιου και συμπληρώνουμε τις ανέσεις που λείπουν. Στα ντους υπάρχει ένα ειδικό μηχάνημα με σαμπουάν και αφρόλουτρο με ειδικές προδιαγραφές για την ασφάλεια των μαλλιών και του δέρματός σας. Παρέχουμε επίσης επιπλέον ανέσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Πισίνα

Στην πισίνα του ξενοδοχείου μας, σας προσφέρουμε καθαρές πετσέτες πισίνας και θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το νερό της πισίνας αλλάζει κάθε εποχή με φρέσκα είτε από τη δημόσια υδροδότηση του νησιού είτε από τη θάλασσα, όλα τα μέτρα ασφαλείας και τα ειδικά φάρμακα που χρησιμοποιούνται καθώς και οι εξετάσεις είναι σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Υπηρεσίας Υγείας. Υπάρχει επίσης δωρεάν πρόσβαση στο internet.

Εστιατόριο - Μπαρ

Το Μπαρ μας ανοίγει στις 8:00 με καφέ και χυμούς και στις 8:30 έως τις 11:00 το πρωί σερβίρουμε το πρωινό μας, όπου έχει την πιστοποίηση του ελληνικού πρωινού του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Το μενού του εστιατορίου σερβίρεται από τις 13:00 έως τις 22:00 το βράδυ και η Υπηρεσία Δωματίου ξεκινά από τις 13:00 έως τις 22:00 το βράδυ.

ΜΑΡΤΥΡΊΕΣ

Δείτε τι έχουν να πουν οι πελάτες μας για εμάς ...